Nye veier

Da jeg ble forespurt om å blogge for NWH var det med skrekkblandet fryd at jeg sa ja til oppgaven. 

Jeg visste lite om blogging og i mitt hode var bloggskriving en aktivitet forbeholdt ungjenter som postet bilder av dagens antrekk og selfier med trutmunn, bedre kjent som rosabloggere. Men mine tanker om hva blogging kan være skulle raskt bli motbevist.

Gjengen i Nordic Women Hunting er vel kanskje rake motstykket, en gjeng ekte og fine damer som inspirerer gjennom sine blogginnlegg og bilder. De inspirerer til sunne holdninger og verdier – og det er jeg glad for å ha vært en del av! 

Jeg har valgt å gå nye veier og starte min egen blogg nå, da jeg har mange prosjekter på gang som krever en egen plattform. Men jeg vil fortsette å følge med på hva NWH’s finest legger ut 🙂 

Takk for meg og vi sees på jakt jenter ? /klemmer fra Lise Ailin

For dem som vil følge veien min videre så finner du meg på www.villrypa.com og Facebook/instagram brukere med samme navn ?

Publicerad i Lise Ailin Lorentzen

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: