TACK! 

Med blandade känslor är det här mitt sista blogginlägg här. Stort tack till alla som följt mig, hundarna och familjen i text och bild här på Nordic Women Hunting. Jag drar mig nu tillbaka och mot nya äventyr…

Vill ni beställa profilkläder eller har några jaktiga funderingar går det fortfarande att mejla mig på mona@nordicwhunting.com eller på mona.vintersol@gmail.com. 
Tack igen och massor av skitjakt på Er. Äntligen är det höst med allt vad det innebär! Vi syns och hörs garanterat på något sätt framöver! 🙂 

/Mona 

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: