Nästa generation älgjägare

image

Evelina och Jolene, båda bor i Särna. Josefin, Rättvik. Hängivna hundförare vid Rättviksutställningen 2016. Blir intressant att följa om… när de skaffar egen jakthund om 10år?? Efter utbildningen var de på våra gård och lekte utställning och sen jakt med tre av hundarna. Härlig inställning, mer uppmuntran till ”next generation” på våra utställningar??????

#rättviksutställingen #nextgeneration #uppmuntra 

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: