Vi träffs i CHEVALIERS monter på Frösön

Passa på att träffa Sara Carlsson,  Jessica Bergström, Ida Letzelter, Brus Theres Mattsson och Theres Sålder Antonsson i Team Nordicwhunting som är på plats vid Jämtland Gamefair.

image

Vi finns i CHEVALIERS MONTER!

Vi träffs i CHEVALIER montern vid tjej/damavdelningen. Vi finns där och delger vår erfarenhet med användning av kläderna såsom storlek och funktion.

Berättar även om vår erfarenhet med STALON ljuddämpare som finns i grannmontern samt vår erfarenhet med VORN ryggsäckar, fällfångst med TRAPPERN och hundtillskott NUTROLIN. Våra NWH profilprodukter finns att beställa under webshop på bloggsidan samt kommer finnas i liten uppsättning till sälj på plats.

Välkommen för produkt och jaktsnack!

www.nordicwhunting.com

#chevalier #stalon #vorn #nutrolin #trappern #harjaktcom #jamtlandgamefair

Publicerad i Brus Theres Mattsson, Jessica Bergström, Mona Eriksson, Sara Carlsson, Theres Sålder Antonsson, Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: