Sommarfiske Hälsingland

image

Sedan barnsben så har jag och syster Annika fiskat gädda och aborre. Vi är inge värsting storfiskare som nosar oss fram till ädelfiskevatten, men ibland drar man nåt sånt å?

Ikväll blev det en enkel, men för oss en mysig vanlig kväll vid vatten vi varit vid sedan vi va busungar. Det var jag, syrran och hennes dotter. Det blev mången abborre och en gädda för kvällen. Myggfritt, mysigt och rofyllt.

Grymt gött och få en stund så här tillsammans när man i vardagen inte bor nära varandra.

Det här är sommarfiske för oss, vad är det för dig/er? Vart, vad och med vem fiskas det med? …ibland kan ensamfiske va gött å? Kom igen, berätta med några rader. Ä nyfiken å höra??

/Tina med syster och systerdotter i sommarkvällens sköna lugn i hembygden

#sommarkväll #systerochjag #fiskar

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: