Tid för utflykter och äventyr…

Tid för utflykter och äventyr finns väl egentligen året om men det går som lite lättare den här tiden då det är lite varmare och man oftast har just mer tid. Ljus tid och dyrbara tid! Det gäller att ta vara på den! Packa en fikaväska (och myggmedel) och bege er ut, långt eller kort spelar ingen roll. Naturen är hälsosam oavsett!

IMG_20160629_170740

Det är viktigt, roligt och inspirerande att ha med barnen på utflykt! Allt blir ett äventyr! Självklart kan det även vara en utmaning men det är det värt!

IMG_20160629_165826

 

Vi har varit några svängar till kusten/havet också och kan bland annat konstatera att det finns en hel del hare där också…

IMG_20160704_223040

 

Passade på att besöka lite kultur- och naturminnen där ute, bland annat de gamla säljägarnas vinterviste och den här mycket märkliga granen…en Dicotypgran…skulle INTE vilja ha en massa sådana på skogsfågeljaktmarkerna! 😉

IMG_20160625_152233

 

Ibland behöver även föräldrar få göra utflykter på egen hand och vad passar då bättre än att besöka en jaktmässa?!? Jag och maken drog på en dagsutflykt till Höga Kusten Game Fair förra helgen. Ganska liten mässa men med många trevliga människor och tyvärr mycket regn också. Under paraplyet passade jag i alla fall på att fota ett av vildsvinen som man kunde låta sin hund ”uppvakta”…

IMG_20160704_225645

 

Under resans gång gjorde vi stopp lite här och där och insåg då vi kom hem att vi nästan uteslutande handlat till barnen…bland annat jaktkläder från Swedteam. Vi/barnen har tidigare provat Euro Hunt så det ska bli intressant att jämföra!

IMG_20160704_225911

 

Själv inhandlade jag en ”snajsig” midjeväska på Fjällräven…Ja den är kanske inte alls det men det blev en bra lösning på ett ”problem” jag haft! Då jag är ute på äventyrsjogging i skog och mark den här årstiden då man sällan har kläder med fickor på sig, var ska man då ha t.ex. mobilen, hundgodiset, snusdosan och kniven? Nä okej, mobilen i alla fall…den kan vara bra att finna faktiskt! Den här midjeväskan var liksom lagom liten och sitter dessutom på plats…Hur gör ni?

IMG_20160704_225315

 

Ja nu var det ju ingen jogging på denna bild men ett första test av väskan samt viltspaning hemma på ”ranchen”. Det slutar aldrig vara fascinerande med alla vilda besökare! Viltspaning är för övrigt ännu en rolig aktivitet. Både för stora och små! Och fiske såklart…

IMG_20160704_194626

 

Fortsatt trevlig sommar! Vi ses kanske på någon utflykt/äventyr här framöver?!? 🙂

/Mona

 

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: