Tack Anna & Jonas för skämsstunden?

image

Anna Eldh, Orsa Outdoor, visade upp sina nya… egenhändigt tillverkade Lundhags kängor… gissel vad snygg, ja både det som med på bilden och inte?

image

Jonas med sitt enorma tålamod med stöd uppmuntran och alles när vi som mest behöver det☺ enormt uppskattat!

image

Med sitt lugna sätt, uppmuntrande prat och stora kunskap om skytte… så känner vi alla vad det ger mycket… även om det för en annan känns som myrsteg, så går det ju framåt. På nåt sätt✌

image

För mig var det andra lerduveskytte träning som jag helst skulle vilja bryta bössan i smådelar… hoppa jämfota på den… sparka på lerduvehögen… dra en lång fulramsa…slita mitt hår… ja allt, utom å träffa hög procent i duvor?. Alltså, det MÅSTE VA FEL PÅ BÖSSAN?????

image

För jag kan väl skjuta… ELLER INTE? skämsstund? MEEEEN jag ger mig aldrig… jag ska banne mig få rätsida på bössan…huhmmm…. lerduveskyttet igen?? TÅLAMOD, jag ger mig inte?

image

//Tina-terrier… eller kalla mig lerduvan… föresten?????

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar: , ,

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: