MINNESVÄRD MÄSSA!

Utemässan i Lappland förra helgen sammanfattar vi som fantastiskt trevlig på alla sätt och vis! Mässan som ligger väldigt naturskönt på Gammplatsen (Lyckseles ursprungsplats med bland annat skogsmuseum och samiskt viste) har bjudit både på bra väder, intressanta montrar (mycket fint hantverk bland annat) och väldigt bra mat! Småstadsliv och yrkesjägaren Sofia Hammarskjöld var där och förgyllde tillvaron tillsammans med många andra samt en hel del aktiviteter även för människovalpar och för hundarna var det välbesökta hundutställningar i dagarna två! Det fanns mycket att se, lyssna på och göra men trevligast av allt var dock alla trevliga möten med likasinnade! Stort tack till arrangörer, besökare, samarbetspartners och medhjälpare!

Här kommer mässan i bilder och en uppmaning att besöka Utemässan (även) nästa år!

Lycksele 10

Lycksele 3

JaktmässaV2

Lycksele 14

Lycksele 17

Lycksele 16

JaktmässaV3

JaktmässaV31

Lycksele 1

JaktmässaV32

JaktmässaV35

JaktmässaV9

JaktmässaV18

JaktmässaV27

JaktmässaV30

Lycksele 4

Lyksele 6

JaktmässaV22

JaktmässaV7

Lycksele 9

Lycksele 12

JaktmässaV16

Lycksele 11

Lycksele 5

Lycksele 13

 

 

 

 

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: