Örjan Bengtsfors?

image

…hunn ä borta…slitet säää. ..uuuuääää

image

…varst äää SPRUFFS???

image

…ärrrääää nån som sett huuunnnn???

image

image

image

Hännnäää borta….ööööö… SPRUFFS KÖÖMMM HIIITT!

Örjan koppla hunn tills slut och gick upp på scen✌ äää på UTEMÄSSAN i Lappland dä hännääär??

#örjanbengtsfors #utemässan #nordicwhunting #spruffs #jakthundarnasjakthund

image

Publicerad i Amanda von Eisenhart, Brus Theres Mattsson, Eddan Karlsson, Jessica Bergström, Lise Ailin Lorentzen, Madeleine Tjernberg Dahlin, Mona Eriksson, Sara Carlsson, Theres Sålder Antonsson, Tina Jaktgumman Englund Taggar: , , , , ,

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: