Mässa och föredrag…

Till helgen finns några av oss från Nordic Women Hunting på plats i Lycksele på Norrlands största utemässa…

image

Vi ser verkligen fram emot allt mässan har att erbjuda och såklart att träffa mången likasinnade. Vi kommer även att sälja lite profilprodukter och annat och vi kommer att finnas här…

image

Som ni ser kommer vi även att hålla föredrag, fredag och lördag. Tina kommer att berätta om ”Jägare sedan barnsben, då och nu” och Mona kommer att berätta om ”Jägare från och tillsammans med barnsben”.

image

Hoppas att vi ses! 😀

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: