TJEJKVÄLL PÅ JAKTGÅRDEN

Jag och min vän Hanna Harnesk är (bland annat) representanter för JAQT Norsjö respektive JAQT Skellefteå. JAQT står som bekant för ”Jagande Aktiva Qvinnor i Tiden” och är ett nätverk för alla kvinnliga medlemmar i Svenska Jägareförbundet. Vi har klurat lite kring aktiviteter under året och igår kväll genomfördes en tjejkväll på och i samarbete med Jaktgården i Långviken. Ett 30-tal kvinnor deltog i minglande, fika, föredrag, surr och shopping…

Jaktfika

Patrik Bertilsson från Chevalier var på plats för att berätta om hur man egentligen ska klä sig i jaktskogen och visade en massa fina kläder. Som kvinnlig jägare kan man ofta tycka att utbudet av jaktkläder inte är så stort och att damkläderna är mer ”snygga” än funktionella och många väljer att köpa herrkläder istället. Patrik sade att enda botemedlet mot detta är att vi berättar hur vi vill ha det. Ställ krav och gör er röst hörd helt enkelt! Var inte nöjd med de lite för stora herrkläderna! Chevalier just har dock en hel del bra och fina damkläder och mer kommer… 🙂

Chevalier

Lena Boholm, från Jaktgården, berättade om våra fyrbenta jaktkamrater från valp till två års ålder med alla dess perioder. Vad vi kan förvänta oss och vad vi ska jobba med när…

Lena pratar hund

I butiken fanns flera fina erbjudanden under kvällen samt väldigt trevlig och kunnig personal! Alla!

Breton i kassan

Sammanfattningsvis en mycket trevlig kväll med många skratt! Tusen tack till alla!

Lena (Jaktgården), Hanna (JAQT Skellefteå), Mona (JAQT Norsjö) och Patrik (Chevalier).

Lena (Jaktgården), Hanna (JAQT Skellefteå), Mona (JAQT Norsjö) och Patrik (Chevalier).

 

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: