OLIKA NYANSER AV VÅRKÄNSLOR…

För någon vecka sedan var det äntligen dags att ta fram fyrhjulingarna. Lite begränsad framkomlighet än så länge men kul! Vilken variation vi får uppleva med alla våra årstider även om det såklart finns en speciell årstid som hjärtat klappar lite extra för…hösten såklart! Snart är vi där! Men nu var det ju vårkänslor vi skulle prata om… 🙂

ATV-motion 2

Förra veckan var jag och familjen i fjällen och då är det lite mer vårvintriga känslor som svallar! En magisk vecka med mycket sol och mycket fisk! 🙂

Mona å rödingar

Wilda är lika förväntansfull som jag vid pimpelhålet!

Pimpling med Vilda

Fisket har bland annat resulterat i flera färska, gudomligt goda rödingmiddagar utanför stugan i trevligt sällskap… 🙂

Rödingmiddag

Till fisk eller kanske istället för fisk kan jag rekommendera ett nytt, väldigt gott franskt vin framtaget av Huntyards & Berras och med det fyndiga namnet ”Catch & Release”…

Fiskevin

Våren spritter i benen på både stora och små två- och fyrbenta…kanske lite extra mycket i Normas ben…

Norma på fjället

…och i mina, jag kan som inte låta bli att undersöka fjälltoppar då jag får läge. Hundarna hänger gärna med på dylika äventyr! 🙂

Norma å Vilda på fjället

En hel del jogging har det också blivit med hundarna, både i fjällen och hemma och nu går det faktiskt även att ta fram cykeln hemmavid! För jakthundar och jägare finns ingen tid för semester vad gäller träning! Kom ihåg att det snart är höst igen!

Löpträning

Fler vårkänslor här hemma (i Västerbottens inland) just nu, förutom att den mesta snön helt plötsligt är borta, är på morgnarna då jag drar upp rullgardinen och det sitter minst en hare utanför fönstret…Jag slutar aldrig tycka att det är fantastiskt att kunna se vilda djur på och kring gården! Jag älskar att bo i skogen!

Harbesök

En tjäderhöna var på besök igår kväll. Jag har sett ganska många av den varan sista tiden. Ja någon tupp också. Mycket lovande! Hoppas på gynnsamma förhållande för alla små kycklingar och andra djurbäbisar!

Tjäderhöna

Jag hade tänkt få ännu mer vårkänslor söderöver på bockjakt men jag hinner rent inte. Tyvärr! Mycket jobb tinar fram i samband med vårens ankomst! Jag önskar dock alla andra där ute i bockskogarna riktig skitjakt och fortsatt trevlig vår!

/Mona

 

 

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: