Våga ta klivet och sök jobb

Har du tänkt på att just du som har en åsikt om exempelvis landsbygdens situation. Du kan söka jobb på Naturvårdsverket, Länsstyrelsen, Polisen, bli Politiker, Journalist, Ekonom, Jurist, Lärare och mycket mer. Det är i den verkliga påverkans strukturen du kan få genomslag att driva frågor (självklart efter regler och lagar m m).

image

Exempelvis finns det kanske några som inte delar åsikt i frågan i en artikel i tidningen Svensk Jakt (20/4 2016), utan att man ser mer att människor bör ha möjlighet till trygghet före människans framfart att få vargen att breda ut sig.

Genom att söka jobb på olika påverkans instanser så kan du, utifrån regler och lagar m m, jobba med underlag som skapar framtidens förutsättningar för exempelvis landsbygden. Att tycka i sociala medier, stannar oftast vid ett tyckande. Det förändrar inte, på riktigt.

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: