Vattenapportering!

DSC_0343

Idag bjöds det på fint väder, så det fick bli årets första vattenapportering med min unghund Vincent! Vincent ( Caper Cailies Cyklon) är ungefär 10månader just nu och detta år ska jag börja lite smått på prov… apportering såklart. Vilket krävs en hel del träning! DSC_0385

DSC_0398

Det är faktiskt första gången han fick testa på några vattenapporteringar sen isen smält undan. På första kasten tveka han litegrann innan han hoppade i, resten av träningen gick galant utan någon tvekan om att bada. Det här året kommer vara fullspäckad med träningar och tävlingar vilket kommer bli jätteroligt!

DSC_0404

– Lite trött efter träningspasset..
Publicerad i Amanda von Eisenhart

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: