Kråkjakt – sevärd kortfilm inspirerar

Våren är i antågande. Jakten med hund avrundas och lockjakten får mer plats.

Här är en favoritfilm som jag återkommer till och varmt rekommenderar er att titta på. Den är orginell då det är en dokumentär av en riktigt hängiven kråkjägare Göran ”Gök” Mårtensson, uppvuxen och boende i en by i Hälsingland, Sverige.

Filmen är inspirerande då Utebilders fotograf & journalist Christer fått följa med på kråkjakt med Gök på hans premisser och inte gjort intervjun vid ett köksbord. Man får känslan man är med på jakten när man ser filmen!

Det är lätt att ryckas med i Gök’s entusiasm när han berättar om sitt intresse och sina erfarenheter med kråkjakten. Det gör ju inte saken mindre utan mer orginell när hans dialekt träder fram rejält i hans berättande. Filmen är klart sevärd, se och njut. Hoppas det inspirerar, jag ska i alla fall prova mig på lite kråkjakt i vår?

Utebilders kortfilm dokumentär Kråkjakt med Göran ”Gök” Mårtensson Edsbyn?

/hälsn Tina

#crowhunt #kråkjakt #tinaterrier #utebilder #minuppväxtbygd

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar: , , , , ,

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: