BONUSJAKTDAG…

Idag var den allra sista harjaktsdagen för denna säsong. Vemodigt! Det blev ju dock en extra dag tack vare skottåret. För mig och sönerna blev det också en bonusjaktdag idag då jobb blev ersatt av vattkoppor. En tur i skogen med kaffe och varmchoklad är finfin medicin! 🙂

image

Helgen har bjudit på otroligt fint väder. Vilken lycka det är då det känns som att man kan vara mer ute än inne! Mat och fika smakar dessutom alltid bäst ute..

image

Grillkåtan är också ett alternativ. Här experimenterar vi med efterrätter. Fruktiga foliepaket och ”riktigt” kaffe…

image

Såklart har vi även jagat hare under helgen. Det finns väldigt mycket spår nu men det är mycket snö och det har inte blivit några toppendrev egentligen. Precis efter löp är Norma inte alltid på topp. Jag funderar även om hon på något sätt blivit missnöjd med pejlvästen? Det måste undersökas vidare!

image

Så här kan en helt vanlig jakttur se ut med barnen…här är det en av tvillingarna som valt madrass som fordon. Praktiskt om man blir lite sömnig! 😉

image

Vi har verkligen haft en toppenhelg! Till och med skithögar har imponerat! Jag for upp och ner i en lite brantare backe och spanade in tjäderbajsar och fastnade rejält med ena skidan för att komma närmare den här lite finare högen…till höger om Wilda… 😀

image

Lite knäpp är man nog! 😉 Nu ska vi ju dessutom snart börja längta efter hösten… 🙂

image

/Mona

Publicerad i Mona Eriksson
2 comments on “BONUSJAKTDAG…
  1. Miranda skriver:

    Är så glad att du uppskattar muggen du fick av mig i julklapp ? ha det bäst

  2. Mona Eriksson skriver:

    Ja den är ju hur fin som helst! Och hur passande som helst! 😀 <3 Nu är jag för övrigt snart beredd på att höra din ljuva jägarstämma på radion! 😀 Kram kram!

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: