Siste dagene av rypejakta

image

Rypejaktsesongen startet i et nydelig varmt høstvær i september og ble avsluttet nå i helgen med to dager i fjellet med tungt føre og tidvise snøbyger og dårlig sikt, men verken vær eller føreforhold satt noen demper på den gode stemninga og humøret!

image

Kompis, min nå snart seks år gamle gordon setter jobbet som en helt for meg begge dagene. God kontakt og en varsom og fin fuglebehandling. Er virkelig godt å se at samarbeidet mellom oss, som vi har jobbet beinhardt for å få til – endelig ser ut til å være på plass!

image

Desverre var de hvite vinterrypene for kjappe på vingene i helga, så det ble ingen med hjem i sekken denne gangen. Men vi henger ikke med hodet av den grunn, dagene i fjellet med hagla på ryggen og blikket på en hund som jobber på, er for meg magiske øyeblikk i hverdagen der jeg virkelig kjenner at jeg lever fullt ut.

image

Publicerad i Lise Ailin Lorentzen

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: