GLÄDJESTUND för JAKTHUND…

Det finns många sätt att aktivera sin jakthund på och mycket tycker förmodligen hunden är roligt! Men vad är den allra bästa och roligaste aktiveringen? Jo jakt såklart! 😀 Här kommer (kanske onödigt många) glädjefyllda bilder för både två- och fyrbenta från sista veckans jakter…

Norma 2

Harspår

Norma 3

Norma 4

Harbajs

Sönerna å Norma

Pejlbild

Skidor å Wilda

Mona å Wilda

Publicerad i Mona Eriksson
One comment on “GLÄDJESTUND för JAKTHUND…
  1. Miranda skriver:

    Idag sket jag i att aktivera mina hundar….Idag tänkte jag ENBART på mig själv ♥ Fiske fiske o fiske ♥

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: