TÄVLING!

Vi i Nordic Women Hunting (NWH) har tidigt i livet haft förmånen att bli introducerade och inspirerade till den fantastiska livsstil som jägarlivet blivit för oss. Inledningsvis av äldre generationens jägare. På olika sätt stöter vi nu på blivande jägare i olika åldrar. Vi känner oss evinnerligt tacksamma själva för jägarlivet och vi inser även hur viktigt det är att fortsätta inspirera, öka kunskapen och förståelsen om och inom jakten.

Hur tar Du/Ni hand om den nya generationens jägare? Skriv några rader om detta och bifoga en bild till mona@nordicwhunting.com senast den 13 mars.

Vi väljer ut tre bilder med motiveringar som kommer att få en snygg NWH-mössa i valfri färg hem i brevlådan.

Lycka till! Vi ser fram emot era bidrag! 🙂

/Tina, Eddan, Jessica, Madeleine & Mona

image

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: