RÄVJAKT BLAND SNÖTÄCKTA SKOGAR

image

Jag, sambon och några vänner jagade räv under helgen. Vi hade med vår finnstövare Sita och vår foxterrier Diva. På fredagen hade vi två rävar i gryt. Ena blev det ett kortare drev på, Sitas kullsyster Doris (ägare Christian) drev den. Räven valde att krypa under i ett övergivet hus som Diva sedan fick spränga ut. Jag och Andreas stod rätt till och fick tillsammans fälla den. Den andra blev det en kortare spårning på, för Andreas finnstövare Ruski. Räven lade sig under två stora stenar och Diva fick spränga även den. Andreas stod för skyttet.

image

image

Någon som väntar tålamodigt när räven är i gryt.

image

Lördagen hade vi igång en räv som Doris drev men den räven överlistade oss alla och klarade sig men vad gör det då man i alla fall fick lyssna på ett bra drev!? 🙂 Söndag spårade Sita en räv som lade sig under en sten. Dit med Diva men hon hann bara stoppa in huvudet sitt så kom räven räven ut. Skyttet fick jag stå för. Titti, mamman till Sita (ägare är Christian), drev också en räv under söndagen som kröp under men vi avbröt dagen då. Kopplade hundarna och for hem. Helnöjda jägare och hundar efter en fantastisk helg i den snötäckta rävskogen! 🙂

// Jessica

Publicerad i Jessica Bergström

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: