Mård, snö och kyla.

Får tacka Andreas & Oskar att man fick va med på mårdjakt igår och grattis till Jesper som stod för skyttet. Mården hade tagit skydd under nå stor sten men när den väl kom ut så hann ingen va med. Släppte Andreas finskstövare efter Mården och Jesper fick avsluta då Mården valt att klättra upp i en gran.

image

Vissa åker snålskjuts på väg tillbaka till bilen, tur hon är lätt iallafall.

image

//Jessica

Publicerad i Jessica Bergström
2 comments on “Mård, snö och kyla.
  1. Miranda skriver:

    Nu har ni räddad livet på många tjädrar. Själv har jag fått fyra. Igår var det flåning på schemat. Finns på min blogg ? Blir väl en mössa ☺

  2. Mona Eriksson skriver:

    Härligt! Bra jobbat! Du måste visa mössan sedan! 😀

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: