Sita

Efter en längre tids sjukskrivning så är äntligen Sita frisk. Fick infektion i tonsillerna. Inte riktigt det man ville skulle hända nu under hösten eller överhuvudtaget. Men igår så blev det premiär släpp och Sambon fick skjuta en räv på drev för Sita 🙂 Jag själv deltog inte men är otroligt glad ändå ☺

image

Så nu hoppas jag på att hon får vara frisk resten av säsongen och snön får  gärna komma nu! ☺ // Jessica

Publicerad i Jessica Bergström

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: