I JAKTSKOGEN…

Helgen har spenderats mestadels i jaktskogen och med fullt fokus på harjakt…och bus. Tillsammans med hela familjen. Här är jag och sönerna…

Mona å söner

Det är (vilket jag säkert tjatat om flera gånger förut) väldigt viktigt att inte jakten blir något tråkigt för barnen och det krävs verkligen inte mycket för att göra det lite mer äventyrligt om tålamodet tryter! Spår, bajs, stenar, träd…allt är spännande för små nyfikna!

Sälg å jägare

På tal om det sistnämnda, träd, så hittade vi en väldigt fin sälg en dag…

Sälg 1

Ett gäng renar fann vi också. Jättekul tycker barnen. Inte så kul tycker jag. Vi har aldrig ertappat Norma med att driva dylika men det känns dumt att chansa och släppa henne i närheten!

Renar

Att grilla korv tycker i alla fall alla är roligt! Och gott! Alltid! 🙂

Söner grillar korv

Hur har själva jakten gått då? Himla bra! Hararna fortsätter trycka rejält men efter långa slagarbeten har Norma fått upp hare varje dag och drivit på som tåget. Vi tyckte till och med att det var belöningsdags för henne…maken stod bäst till… 🙂

Norma å hare

Något annat som har gått som tåget under helgen är tvättmaskinen! Det har varit nollgradigt, dimmigt och småregnigt i princip hela helgen. Man ska tänka efter lite då man väljer pass tillsammans med barn! Försöka undvika alltför leriga tillhåll! Men roligt är det och det finns ju inget dåligt väder eller hur det nu var?!? 😉

Publicerad i Mona Eriksson
2 comments on “I JAKTSKOGEN…
  1. Miranda skriver:

    Krama min gud pajkar och Edde!!! Ses alldeles för lite!!!! Lunglav är min favorit lav, den är så vacker. Brukar plocka och göra dekorationer av det 🙂 Ha en trevlig helg!

  2. Mona Eriksson skriver:

    Ja det gör vi absolut Miranda! Och jag håller med, lunglaven är fantastisk! 😀 Grabbarna Bus och med familj skickar en massa kramar tillbaka! <3

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: