Rävjakt med stövarn

image

Jag står där på mitt pass, ser på Gpsen att drevet är på väg mot mig. Spänd, förväntansfull. Plötsligt så kommer räven springandes mot mig. Förvånad blev vi båda två då vi upptäckte varann. Pang! Räven ligger. Ser på Gpsen att hunden närmar sig men när hon har ca 100m från vägen så vänder det och börjar gå längs med vägen.. Hm.. Jag sköt en stänk räv som man brukar kalla det. Lika glad är jag för det men kanske lite besviken att jag inte fick skjuta räven på drev men nästa gång. Ja, räven som Sita drev lyckades finta bort oss båda. Började springa igenom kohagar och hästhagar så då valde jag att koppla.
Nytt försök på fredag och sedan blir det älgjakt lördag och söndag. ☺

Publicerad i Jessica Bergström

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: