HARJAKT & HAGELPATRONER…

Före helgen var jag och en av mina söner en sväng till Uppsala och vilken tur att han kollade igenom min ryggsäck lite mer noga än mig innan vi klev in på flygplatsen med tillhörande säkerhetskontroll…

Henry å ryggsäck

Ett inte helt ovanligt ”jägarproblem”! Vi kom hem lagom till helgen och har spenderat mycket tid i harskogen tillsammans med resten av familjen. Härligt, härligt!

Jaktryggsäckar

Norma har jobbat på riktigt bra, upptagen har kommit inom tjugo minuter. Hon har fortfarande lite bråttom när hon driver på barmark men det har blivit bättre och fortsätter förhoppningsvis att bli ännu bättre…

Norma

Här är Norma med sina små hundförare…

Stövare å hundförare

Några av helgens drevharar har vi fått se men vi har inte skjutit någon. ”Man” vill ju gärna att hon fått ihop lagom mycket drevtid först och när man sedan bestämmer sig för att skjuta så är det inte säkert att tillfälle ges…Känns i alla fall jättekul att få se dem och att vi ännu inte hittat någon harpestdrabbad!

Hare

En fantastiskt trevlig och vacker helg med lite frost, dimma och sol! Nu blir det snart helt höstvackert i skog och mark och snart är det helg igen…

Dimma

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: