Osynliga råbockar..

Ingen bock ville visa sig på premiären men fick istället sitta och titta på get med 3 kid och ett smal djur (= Bättre lycka nästa gång kanske. Men ett stort grattis till ni andra som lyckades fälla en bock =) Ni läsare får gärna dela med er av era lyckade jakter eller om ni tar något annat vackert kort,  tagga #nwh eller #nordicwhunting ,  alltid roligt och inspirerade att få följa och se hur det går för andra 🙂
En fråga till ni som lockar, vilken lockpipa tycker ni funkar bäst? Vad rekommenderar ni till en nybörjare? Någon som är enklare? Tips mottages gärna 🙂

image

image

image

Vissa tillfällen skulle man haft en riktig systemkamera men mobilen får duga 🙂

Publicerad i Jessica Bergström

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: