Utflykter och höstuppladdning…

Det fortsätter att regna en hel del här i Västerbottens inland! Regnar det bara lite kan man med fördel göra en ”utflykt” till någon skjutbana! 🙂

Jag å Henry på skjutbanan

Barnen hänger gärna med och det är ju ett utmärkt tillfälle att visa hur roligt och viktigt det är med skjutträning och vapenhantering…här diskuterar jag och mina tvillingsöner det sistnämnda! 🙂 Den fina leksaksbössan har några vänner köpt på Lekia och finns både som hagel- och kulvapen… 🙂

Jag och dubbel-H på skjutbanan

Här krossar min kompis Tina den sista duvan för dagen! 🙂

Tina lerduvor 1

Regnade gjorde det däremot inte då vi var några dagar i fjällstugan på Sandvikens Fjällgård längst uppe i Arjeplogsfjällen. Det nappade väldigt dåligt (för alla) men någon liten öring fick vi. Magiskt vackert var det i vanlig ordning! 🙂

Fjällfiske

Vi passade även på att göra en helikopterutflykt med sönerna så att de fick se fjällvärlden från ovan. Det ser väldigt annorlunda ut uppifrån vill jag lova och att åka helikopter slår med lätthet alla karuseller och lekland som finns! 🙂

Helikopter å söner

När vi åkte tillbaka hemåt gjorde vi ett spontant men dock årligen obligatoriskt besök på Vildmarksutställningen på Svansele Vildmarkscenter. Ett måste om ni är på besök i Västerbotten! Kul för både stora och små, jägare och icke-jägare. De allra flesta av våra vilda djur och fiskar finns uppstoppade, ja levande fiskar finns det också, i olika rum med olika årstider. God utemat kan man köpa på plats.

Sönerna å tjädrar

Björnar

Ett annat spännande utflyktsmål i Västerbotten är Älgens Hus i Bjurholm! Dit var vår äldste son igår tillsammans med sin farmor och farfar. Nästa år tycker han att vi ska ha både grisar och älgar hemma! 😉

Edde å älgkalvarna

Men nu kommer vi att ha fullt upp med ”jaktutflykter” i skog och mark! Äntligen har det blivit första augusti med allt vad det innebär! Även bär och svampar börjar visa sig från sin bästa sida… 🙂

Hjortron

Karl-Johan

Skitjakt på er alla! 🙂

/Mona

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: