Två års kalas och valpmys!

Denna helg har det varit mycket hundar inblandat! I lördags var det kalas som gällde, våran jämthund fyllde två år! De måste ju självklart firas med både paket och tårta!

     Och sedan idag har det blivit en hel del  valp mys! Träffade två ca 13 veckor gamla jämthundar, en kompis har skaffat en jätte söt fluffig liten valp (som jag dock inte vet vilken ras det är). Och slutligen var vi och kikade på 4 veckor gamla gråhundsvalpar som en av dom ska bli våran familjemedlem framöver. Så himla söta dom är!

      

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: