Ismeta Gädda

I Onsdag så fick jag följa med Sambon och en kompis ut på ismete efter gädda. Har fiskat gädda tidigare men aldrig riktigt prövat på ismete och mitt person bästa har legat kring 2-3kg men inte nu längre 😉

DSC_0023

DSC_0030

DSC_0029

DSC_0021

skönheten på bilden vägde 9,2kg och är mitt nya PB men fick också två gäddor till som vägde 7,1kg och 9,0kg.

Publicerad i Jessica Bergström
One comment on “Ismeta Gädda
  1. Vildmark skriver:

    Inte illa! Mitt pb ligger på 8,1kg och jag har fiskat hela livet,,sommar som vinter,,samtliga metoder, grattis!!

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: