Listig är räven

I gryningen stod jag där på köksbron och vilade blicken på en fin rödräv som stod med bredsida mot mig, med sin blick vilandes på mig. Fin upplevelse!

image

Jaktlängtan sög tag i mig. Jag såg mig själv i jakt mundering ute i gryningen för att locka räv… jag väcktes snabbt ur min dröm när räven kilade iväg bortåt grannens håll och frosten blev påminnd i det knastrande ljudet när räven flöt fram. Drömmen om en räv på väggen, förblev denna dag till att förbli en dröm.
Jag trippade ner för trappen i mina jobbskor som för dagen var högklackat, slängde väskan över axeln och gick raskt mot bilen för att fara iväg till tåget mot Stockholm för en dags workshop i huvudstaden. Min sambo och hans systers familj sov djupt under denna gryningens händelse vid vår gård. Likaså våra räv hundar på gården, de låg i djup sömn instängda i hund stallet eller sängen inomhus. Det är väl inte för inte en räv omnämns listig…

/Tina Englund

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: