Fjällvärlden!

Under helgen har jag, maken och äldste sonen varit upp till fjällstugan på Sandvikens Fjällgård (där man även kan hyra stugor). Flera riktigt fina dagar med vårvintrigt väder och så lite snöstorm på det. Varierat väder i vanlig ordning och alltid lika vackert! 🙂

image

Dålig fiskelycka för min del till en början, extra frustrerande då vänner fick en hel del av denna varan…

image

Efter att jag införskaffat nya maggotar vände det dock och jag fick i alla fall en riktigt fin bit; en öring… 🙂

image

Annat spännande i fjällvärlden var spår, alltid kul att se! Speciellt lite mer ovanliga som dessa…gissa vad? 🙂

image

En fantastisk helg tillsammans med goda vänner och fina dagar! Jag längtar redan till nästa gång som inte är alltför långt borta! 🙂 Glädje och frihet är det minsann gott av i fjällen! Och förhoppningsvis finns det ännu mer fina fiskar! 🙂 Avslutar med en bild på vår hundpulka som även uppskattas av våra människovalpar! 😉

image

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: