Rävbesök…

I natt kom en räv på besök… 🙂

image

Om jag fått välja skulle jag hellre ha skjutit en eventuell räv för någon av hundarna under helgens jakter men det känns såklart ändå väldigt bra! En mycket bra viltvårdsinsats för mången småvilt! 🙂
Mina egna små vildingar fick lite viltbiologi på schemat också och det är ju heller aldrig fel! Vi måste värna om nästa generations jägare! 🙂

image

För att fortsätta rävtemat avslutar jag med ett boktips: ”Rävens öga” av Olof Mohlin. Den handlar om mycket annat än just rävjakt och med mycket tankar och funderingar. Ingen bok man tvärläser! Det krävs lite fokus för det stora innehållet och i vanlig ordning håller jag inte med om allt men den är absolut läsvärd! 🙂

image

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: