Håll igång!

Den här tiden på året när det inte blir så mycket jakt för min del så måste jag ju hålla igång på annat vis än att springa runt ute i skogen! Det blir ofta promenader, gym eller skidor nu på vintern! 

Förra våren bokade jag och mamma biljetter till kortvasan och i morgon är det dags.. Börjar bli lite nervöst nu men det ska nog gå bra! Det är första gången för min del så de ska bli riktigt spännande! 🙂 

håll tummarna att jag tar mig i mål! 🙂

/ Julia

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: