Saxar och koppel…

Det har varit mycket oönskat blidväder under veckan med väldigt skarpt före som följd! I helgen har det dock kommit lite nysnö så idag blev det att motionera lite hare! 🙂 Inga problem för Normas tassar och efter den lugna veckan verkar hararna har festat till det både här och där! 😉

image

Förutom idag har vi mest fått hålla oss till koppelmotion…ett måste även det! 🙂

image

Lite lek, lydnadsträning och mys är också alltid på sin plats! 🙂

image

Helgen har annars mest gått i fiskets tecken. Vi har satt ut gäddsaxar och faktiskt njutit, i alla fall korta stunder, av solsken! 🙂

image

Lördagen bjöd på två fina gäddor! Lika kul för stora som för små! 🙂

image

Dagens fiske bjöd på en väldigt fin abborre! 🙂

image

Nu ska jag tvätta en hel del utekläder inför morgondagen och hoppas att allt hinner torka! Förskolan är visserligen van både eldlukt och någon blodfläck på våra barns overaller men just gäddslem tror jag inte uppskattas det minsta! 😉

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: