Alla hjärtans dag!

Idag är en sån där speciell dag då det var dags att tillaga en av dom finaste köttbitarna jag hade i frysen! Det fick bli älgbiff, oj så gott det blev! Vet att detta inte är någon matblogg men utan jakten så hade jag inte fått sån god middag som jag fick idag och det smakar såklart extra gott när man vet vad man stoppar i sig!

(null)

(null)

(null)

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: