Kvinnlig Jägare..

Läste en bra artikel idag på harjakt.com som fler borde ta och läsa.  Jag tycker att det var riktigt bra skrivet och är verkligen något man borde ta och fundera på, kanske till och med bära med sig det i bakhuvudet. För vilken syn vill jag som jägarinna att andra med människor ska ha på mig?

Länk till artikeln: http://www.harjakt.com/2015/01/vilken-bild-vill-vi-ha-av-den-kvinnliga-jagaren/

Ha en fortsatt trevlig kväll på er alla och skitjakt på er =)

 IMG_0294

Publicerad i Jessica Bergström

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: