Snö…

Jag har varit i fjällstugan några dagar och faktiskt inte ägnat mig åt jakt utan åt skoterkörning och fiske. Fisket gick inte så bra och det var inte speciellt mycket snö heller men vackert som alltid och en del ripor syntes också till… 🙂

image

Vi kom hem igår till massor av mer snö än vad det varit innan så idag for hela familjen ut på en skotertur för att kolla spår och mårdfällor. Fika- och lekpaus är viktigt! Man vill för allt i världen inte göra detta brinnande intresse tråkigt så vill barnen till exempel stanna och leka med traktorer på en myr så gör man det… 🙂

image

Harjakt har vi också hunnit med idag. Norma fick upp en hare ganska snabbt, gjorde en stor bukt först men sedan körde haren fast i små, krångliga bukter i ett tätt, snårigt och kuperat område. Efter ett bra tag hämtade jag snöskorna och plockade upp Norma…en inte helt nöjd Norma som gärna fortsatt jaga haren… 🙂

image

Det känns fantastiskt härligt med lite mer snö och med många harspår! 🙂 Fortsatt skitjakt på er alla! 🙂

image

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: