Gott Nytt (Jakt)År!

Jag hade tänkt önska Er alla ett riktigt gott nytt år från fjällvärlden men så blev det tyvärr inte…Det blir hemmavid vilket absolut inte är illa det heller! 🙂 Idag har hela familjen jagat en ovanligt svår nyårshare i blidväder och jag har gjort årets största fall då jag skulle skynda mig att fånga Norma i drevlöpan men som slutade med att jag efter ett cirka 1,5 meters fall landade hååårt på högra delen av min rumpa och på min högra hand…hoppas de håller till nästa år! Ingen bild på det men från idag då vi även kollat till gäddsaxarna…

image

Ingen gäddlycka idag men igår fick vi en riktigt fin femkilosbit! Lika lång som tvillingarna! 🙂

image

Att vara jägare (och fiskare för den delen) har måååånga fördelar förutom själva upplevelsen i sig; att se hundarna jobba, natur, adrenalin, puls, lycka och mycket annat! Mycket som är svårt att beskriva! Man har också alltid bra råvaror att tillgå och en dag som denna då vi inte ens handlat på en vecka kan man ändå tillaga en riktig festmåltid! Idag blir det, till varmrätt, älgroulader och hasselbackspotatis! 🙂

image

I stereon är julskivan utbytt till Roger Bäck och till kvällen blir det ljudlösa upplevelser på himlen!  Ni tänker väl på hundarna! Ja på alla djur! Ha ett riktigt Gott Nytt (Jakt)År! 🙂

image

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: