Juljakt…

Oj så härligt med jullov och tid till jakt varje dag! 🙂 Jag har längtat extra mycket efter skidföre också (skogsskidor och turskidor) då jag opererade ryggen förra vintern och gick miste om en massa sådant då…

image

Även Wilda är väldigt glad över alla skid- och jaktturer! Än så länge tar hon sig fram bra! 🙂

image

Tvillingarna tar sig också fram bra…i pulka… 🙂 Helt perfekt, våra barn älskar det och det är ett rejält träningspass för föräldern/hundarna som drar! 🙂

image

Vi bor ganska högt och har inte haft superkallt men man känner kylan krypa på då man kommer ner i myrområden. Det blir inte alltför långa pauser! 😉

image

På självaste julafton jagade hela familjen såklart julhare med Norma och lämpligtvis gick drevet kring gården. Haren med Norma efter passerade till och med vår hundgård till Wildas förtret (som då var där inne)… 🙂

image

Jag och maken har också haft en romantisk dag på tu man hand, i skogen såklart! 😉

image

Vi hade mer tur i kärlek än i jakt den dagen men under veckan har jag i alla fall lyckats skjuta två orrtuppar. Det låter inte mycket men jag är supernöjd då skogsfåglarna tyvärr inte växer på träd nu för tiden! Det var bättre förr! En del saker i alla fall! 😉

image

Vi försöker som sagt hjälpa småviltet på traven med att hålla undan rävar och mårdar men det kan ju vara lättare sagt än gjort! Under veckan har jag sett spår av både det ena och det andra…

image

Ha en god fortsättning och fortsatt skitjakt på er! 🙂

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: