Jakt och Jaktiga julklappar…

Det finns många fördelar med att bo i skogen och på jaktmarken! En av dem är att man kan släppa hunden direkt från bron…och dagen till ära i spårsnö! 🙂

image

Tyvärr fick hon idag tag på en riktig vägspringare som dessutom ville fara mot den enda lite större väg som finns…det var bara att avbryta och det var väl på ett sätt bra att det inte blev så länge, för hennes klos skull…
Det har varit mycket andra projekt också under helgen…jag och maken har till exempel hunnit köpa en gemensam julklapp (vilken himla tur att vi har gemensamma intressen). Ett ihopfällbart gömsle och ihopfällbara orrbulvaner från Z-aim… 🙂

image

Jag har också ”tvärvarit” till Ikea i Haparanda för att bland annat köpa ramar. En fin jakt- och eller viltinspirerad tavla är ju en perfekt julklapp! 🙂

image

Harjaktstavlan till vänster har jag fått av en god vän som fyndat den på loppis, de högra är arvegods och de små med svart ram är konstkort från Ikea. Nu har vi redan ganska många dylika tavlor så var vi ska rymma dessa vet jag inte riktigt ännu men fina är de! 🙂 Tryck eller målningar som dessa går som sagt att fynda lite här och där, både på loppis och på nätet och i alla prisklasser! 🙂
Eller varför inte en jaktig ljusstake?!? De går att pyssla ihop själv med vad man nu gillar och nu längtar jag efter att fortsätta julpyntandet och efter mer snöig jakt! 🙂

image

Publicerad i Mona Eriksson

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: