Jaktdagbok

image

Skriver du Jaktdagbok? Datum, väderförhållande, dagens jakt, hundval och allt som händer… vad skriver du?

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:
2 comments on “Jaktdagbok
  1. Laila skriver:

    Japp ! i våran jaktstuga ligger en jaktdagbok där vi skriver in vart vi suttit på pass , vem som varit hundförare , väder och vind och lite roliga episoder . Lika roligt varje år att läsa den .man får många ”flashbacks”

  2. Karolin Wahlman skriver:

    Självklart! *Vad jag har skjutit *Var jag jagat *Hund som används *Vilken bössa/hur många skott och som pricken över i:et en bild på mig och viltet 🙂

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: