Andrum i skogen

Idag är ännu en gråmulen dag. Jag skulle så gärna vilja bege mig till skogen. Helgen blev det ingen jakt för mig. Lördagen orkade jag helt enkelt inte. Jag kom hem på fredagen efter en ”liten” road trip på 150 mil. Jag skulle ner till Skåne och lämna en bössa och en hund. Sonen går på gymnasiet där nere (Jakt och viltvård). Han skulle ha haft med sig en av våra tyskar ner eftersom de får ha egna hundar nu andra läsåret, men så fick han en 1 – årig tyskhane av en kompis till mig istället…så det blev en lång resa på 19 timmar, inklusive punktering klockan 3 på natten. Men vad gör man inte för sina barn! 🙂

I söndags firade vi min mormors 92-års dag. Jag stod för att ordna firandet och gästerna kom till oss. 92 år. Förstå vilken rikedom av livserfarenheter! Men nå jakt hanns ju så klart inte med i söndags heller. Mormors födelsedag har högre prioritering, men idag är längtan stor. Jag vill bara ta hagelbössan på axeln och knalla ut en sväng med en av tyskarna. Men men. Det får vänta. Det har varit så mycket tankar som fyllt huvudet på sistone så en tur i skogen sitter fint när man vill skingra sina tankar!

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: