Särna, älskart!

image

Är nu på väg mot djupaste anrika skogarna i nordvästra dalarna. Idag blir det efterlängtad vistelse på Särna-Idre Besparingsskogen.

image

Lars Winnerbäcks musik ljuder i högtalarna i bilden. L200an ljummar gått med vinterdäckens dubb, det vita guldet skymtas i lightforce ljusets sken och kaffet smakar extra gott en morgon som denna.

image

Igår läste jag tidningen vi skogsägare på besparingen får hemskickat till oss, fina repotage om skog och jakt… bl a lokala profilen Martin Olsson med en av sina hundar (särnason, jägare, ambulansförare sjukvårdspersonal m m). Gå gärna in på www.besparingen.se och läs. Här kan du läsa om fina artiklar med skog, jakt och fiske som besparingen berör. Besparingsskogen är en del av svensk anrik skogshistoria men mest i framtidsperspektiv i denna tidning. Vill du ha tidningen i pappersformat, ring kontoret och hör om de skickar vetja.

Nu lite mer kaffe, snart framme och jakt. Skitjakt på er alla som ska ut!

/Tina

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: