Fruset landskap

Var upp till jaktcampen Solviken i går för att hämta lite grejer inför vintern.Stugan och dess omgivning som förra gången jag var där,var omgiven av höstens matta senhöstfärger,låg nu täckt av snö.Ett fruset landskap har också sin charm.Kargt.Vitt.Stilla.Kallt.

image

Jag och praktikanten Cecilia hade med oss en bössa var, tre av mina hundar och lite fika.Såg dock ingen ripa på denna tur.En härlig dag på fjället fick vi i alla fall:-)

image

Publicerad i NordicW HISTORY
One comment on “Fruset landskap
  1. Ingemar Jacobsen skriver:

    Ser härligt ut.

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: