Skön bild

image

Jag bytte profilbild häromdagen på fejjan. Gillar den här sköna bilden som är ett år gammal:) fint minne, så jag valde den… den är från en rolig jaktdag med Martins duktiga hamiltontik Dagny och så var det legenden tyskterrier Staffan som gjorde sprängarjobbet. Vi var tre jägare ute på denna jakt. Jag var den lyckliga skytten. Jag var snabbare än Kus (det var han och jag som stod lägligt till när räven kom ur grytet), ja det är stort för mig dä. Att dra snabbare än snabbaste Kus!;)

Tack för den roliga jaktdagen. Fler har det blitt sedan dess och fler ska det bli:)

/Tina

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: