För mycket om hundar?

Jag vet att en del anser att det skrivs lite för mycket inlägg om hundar. Allra helst när det är lite stiltje i jaktsäsongen. Dock är ju verkligheten sådan. Flera av oss bloggare har en hel flock med hundar och dessa kräver aktiviteter oavsett säsong. Det är ju jätteviktigt att stimulera och träna hundarna året runt! 🙂

Vår flock:
Ødd (tysk jaktterrier), Lucas (jämthund)
Molly (Bluetick Coonhound)
Chilli (tysk jaktterrier), Skott (tysk jaktterrier).

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: