Grisnylle och hundkoja

Hade en härlig dag i skogen men pappa och Gittan i lördags. Jag och pappas ställde oss på pass så att Gittan kunde släppa hundarna. Deras tyskterrier har egentligen bara varit släppt två gånger innan. Så man förväntar sig ju inga stordåd så där i början. Men oj så förvånad jag blev när jag plötsligt får se ett grisnylle titta ut ur granplanteringen. Jidde va inte släppt än så när grisen smiter in i planteringen igen ropar jag på Gittan att släppa. De dröjer inte länge tills det är fullt drev! Och visst va de
Grisen han gick efter. De blev aldrig någon skottchans men så jäkla roligt att han va efter grisen. Kan bli riktigt bra de där. Släppte även bruno som även han hade ett fint drev men vet inte vad han var efter.

IMG_5300.JPG
(Där jag pekar tittade ett litet tryne ut)

Tiden bara rusar iväg… Övertid på jobbet, jakt och hundarna tar just nu så galet mycket av min tid. I morgon ska de gjutas hundgård här med. Pappa erbjöd sig att bygga hundkojan till hundgården med. Perfekt tänkte jag! Lite bygghjälp tackar man ju inte nej till. Kommer ut och ska måla lilla kojan och upptäcker att han har byggt ett mindre slott till hundarna. Hur vi ska få hem den hit har jag ingen aning om än men de löser dig säkert.
Suuuuper fin är den i alla fall.

IMG_5329.JPG

IMG_5330.JPG

IMG_5328.JPG

Klose växer som bara den och är en underbar liten hund. Längtar så tills jag får släppa honom och jaga in honom.

IMG_5326.JPG

Lyckades fånga honom på bild igår. Snygg pose va?! 🙂

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: