Glade jaktdager

Nesten hele oktober har det vært full fart, og mange glade jaktdager har det blitt. Sist uke var så klart preget av mye elgjakt her hjemme i Värmland og to stykker er blitt felt i los av samboeren for Astrix. Noen dager med fjelljakt i vakre Sollia i Norge har det også blitt. Nedenfor er en liten oppsummering i bilder.

/Sophie:)

IMG_3633-0.JPG

IMG_3797-0.JPG

IMG_3851-1.JPG

IMG_3922-0.JPG

IMG_3883.JPG

IMG_3880.JPG

IMG_3887.JPG

IMG_3876.JPG

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: