Trist väder men bra jakt.

Grått och trist ute idag men ack vilken fin dag det blev. Både jag och sambon var lediga hela förmiddagen idag så då passade vi på att fara ut med Sita en sväng i hopp om att få ett fint rävdrev, vilket vi fick! Spårade knappt 1km innan det blev upptag. Räven buktade väldigt fint i ca 2h, några mindre tapp i början av drevet men det flöt på riktigt fint. När räven valde samma löpa för tredje gången så stod Jesper där och fick skjuta Sitas första drevräv! Otroligt roligt att få se utvecklingen av en unghund, oavsett om det är små eller stora framsteg! (:

20141021_095654

Publicerad i Jessica Bergström

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: