Bland storoxar och ripknarr

Summerar en fantastisk älgjaltshelg tillsammans med Roger och hans jaktkamrater.Strålande sol,15 cm nysnö,gott om älg och ripa.Oxen som låg och vilade i en brant ca 800 meter bort från passet kom genast rusande när Roger lockade.
image

På 200 meter fick han försöka stoppa upp den skenande älgen som var på väg rakt emot honom.Med ett lock till stannade han upp och det blev också hans fall.
”Det är det här som är jakt,bland storoxar och ripknarr” sa Roger:-)

image

Grattis älskling till en fin älg:-)

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: